Våra lokaler

Folkets Hus är ljust och fräscht och har en välkommnande entré med stor garderob, toaletter och RWC. Våra lokaler är uppdelade i en stor samlingssal som passar till många olika evenemang, ett konferensrum med tillhörande pentry, ett stort fullt utrustat kök samt ett serveringsrum. Lokalerna ligger på ett plan och är tillgängliga för alla.

Lokaluthyrningspolicy

Samlingssalen

Samlingssalen är den största lokalen i Folkets Hus och passar både möten, konferenser, film, dans, musik, teater, fester med mera. Salen har försetts med stora fönsterpartier vilket ger en otroligt fin utsikt över Uvasjön och suddar ut gränsen mellan inne och ute.

I samlingssalen finns en liten scen, filmduk, projektor, ljudanläggning samt mobila biofåtöljer om så önskas. Det finns även tillgång till ett litet omklädningsrum med dusch intill samlingssalen.

Lokalen är godkänd för 140 personer. Lokalen är anpassad för rullstol. Hörslinga finns.

Köket

Det brukar sägas att köket är husets hjärta. Det nya toppmoderna köket i Folkets Hus ger dig tillgång till två spishällar och två varmluftsugnar, restaurangdiskmaskin samt diverse redskap för matlagning.

Om du hyr Folkets Hus kök är tanken att du inte ska behöva sakna något för att göra matlagningen eller bakandet till en trevlig stund. Köket passar även utmärkt för att hålla kurser i matlagning. I anslutning till köket finns ett serveringsrum som underlättar köks- och serveringsarbetet. Här finns allt det porslin du behöver för att duka upp borden inför middagen.

Konferensrummet

I konferensrummet finns bord och stolar till ca 20 personer och här finns ett pentry med kaffebryggare som ger möjlighet att servera kaffe eller te utan att hyra köket.

Här finnas tillgång till en storbilds-TV som är utrustad för att kunna användas tillsammans med dator eller USB på mötet. Eller varför inte bara hyra rummet för att se på den där finalen i fotboll tillsammans med vänner?

Mötesrummet i servicehuset

I det nyrenoverade (2021) servicehuset bredvid Folkets hus finns ett fint litet mötesrum med plats för 6-8 deltagare. Lokalen är utrustad med WiFi, TV-skärm som kan användas tillsammans med dator eller USB på mötet och en Whiteboard. I lokalen finns även ett pentry med kaffebryggare, mikrovågsugn och kylskåp. Panoramafönster med utsikt över Uvasjön.

Toaletter finns i anslutning till lokalen. 

Uvaparken

Inte att förglömma är dansbanan i den intilliggande Uvaparken som erbjuder en upplevelse av äkta Folketspark-känsla med en liten dansbandsscen och tombolastånd.

I Uvaparken har vi även ställplatser till husbilar.

Övernattningsrum

I ställplatsens nyrenoverade (2021) servicebyggnad, som ligger bredvid Fokets Hus, finns ett övernattningsrum med 4 bäddar: två underslafar och två överslafar.

När du hyr övernattningsrummet ingår även möteslokalen med ett pentry utrustat med kyl, mikro, kaffebryggare, vattenkokare och TV. Toaletter och dusch finns i samma byggnad.

Lokal0-12 Timmar13-24 Timmar
Hela Folkets Hus720 kr1330 kr/dygn
Folkets hus med Uvaparken3300 kr/dygn
Uvaparken (utan övernattning)2500 kr/dygn
Samlingssal med kök
480 kr 800 kr/dygn
Samlingssal utan kök400 kr550 kr/dygn
Konferensrum med kök530 kr
Konferensrum utan kök240 kr/4 tim
Serveringsrum med kök370 kr/4 tim
Serveringsrum utan kök240 kr/4 tim
Mötesrum i Servicehuset250 kr/4 tim
Övernattningsrum & mötesrum250 kr + 110 kr/bädd
Tillägg för matservis11 kr/person11 kr/person
Tillägg för ljudanläggning150 kr150 kr
Tillägg för projektor300 kr300 kr
Tilläggstjänster
Möblering170 kr
upp till 50 pers.
340 kr
mer än 50 pers.
Städning400 kr/tim
Kopiering per sida 2 kr/sida Svartvit4 kr/sida Färgkopia
Kopiering dubbelsidig3 kr/sida Svartvit 6 kr/sida Färgkopia

Hyresförfrågan

För bokningar fyll i hyresförfrågan så återkommer vi snarast.

För övriga frågor kontakta:

Bo Arvidsson Mobil: 073-0529 225
Nils Harju Mobil: 070-2976535

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer