Våra lokaler

Det nya moderna Folkets Hus är ljust och fräscht och har en välkommnande entré med stor garderob, toaletter och RWC. Våra lokaler är uppdelade i en stor samlingssal som passar till många olika evenemang, ett konferensrum med tillhörande pentry, ett stort fullt utrustat kök samt ett serveringsrum. Lokalerna ligger på ett plan och är tillgängliga för alla.

Lokaluthyrningspolicy

Samlingssalen

Samlingssalen är den största lokalen i Folkets Hus och passar både möten, konferenser, film, dans, musik, teater, fester med mera. Salen har försetts med stora fönsterpartier vilket ger en otroligt fin utsikt över Uvasjön och suddar ut gränsen mellan inne och ute.

I samlingssalen finns en liten scen, filmduk, projektor, ljudanläggning samt mobila biofåtöljer om så önskas. Det finns även tillgång till ett litet omklädningsrum med dusch intill samlingssalen.

Lokalen är godkänd för 140 personer. Hörselslinga finns.

Köket

Det brukar sägas att köket är husets hjärta. Det nya toppmoderna köket i Folkets Hus ger dig tillgång till två spishällar och två ugnar, restaurangdiskmaskin samt diverse redskap för matlagning.

Om du hyr Folkets Hus kök är tanken att du inte ska behöva sakna något för att göra matlagningen eller bakandet till en trevlig stund. Köket passar även utmärkt för att hålla kurser i matlagning. I anslutning till köket finns ett serveringsrum som underlättar köks- och serveringsarbetet. Här finns allt det porslin du behöver för att duka upp borden inför middagen.

Konferensrummet

I konferensrummet finns bord och stolar till ca 20 personer och här finns ett pentry med kaffebryggare som ger möjlighet att servera kaffe eller te utan att hyra köket.

Här finnas tillgång till en storbilds-TV som är utrustad för att kunna användas tillsammans med dator eller USB på mötet. Eller varför inte bara hyra rummet för att se på den där finalen i fotboll tillsammans med vänner?

Uvaparken

Inte att förglömma är dansbanan i den intillliggande Uvaparken som erbjuder en upplevelse av äkta Folketspark-känsla med en liten dansbandsscen och tombolastånd.

I Uvaparken har vi även ställplatser till husbilar.

Lokal0-12 Timmar13-24 Timmar
Hela Folkets Hus600 kr1000 kr/dygn
Folkets hus med Uvaparken2000 kr/dygn
Uvaparken1200 kr/dygn
Samlingssal med kök
400 kr 600 kr/dygn
Samlingssal utan kök300 kr450 kr/dygn
Konferensrum med kök400 kr600 kr/dygn
Konferensrum utan kök200 kr/6 tim
Kök med serveringsrum300 kr/12 tim
Mötesrum i Servicehuset200 kr/6 tim
Övernattningsrum & mötesrum200 kr + 100 kr/bädd
Tillägg för matservis10 kr/kuvert10 kr/kuvert
Tillägg för ljudanläggning100 kr100 kr
Tillägg för projektor100 kr100 kr
Tillägg för tjänsterUpp till 50 pers.Mer än 50 pers.
Möblering100 kr 200 kr

Hyresförfrågan

För bokningar fyll i hyresförfrågan så återkommer vi snarast.

Tillval (extra kostnad tilkommer)*

Tilläggstjänster (extra kostnad tillkommer)*

12 + 1 =

För övriga frågor kontakta:

Bo Arvidsson Mobil: 073-0529 225
Nils Harju Mobil: 070-2976535