STÖD DITT LOKALA KULTURHUS – BLI ANDELSÄGARE I FRÖSEKE FOLKETS HUS!

Visste du att du kan stödja och hjälpa till att utveckla Fröseke Folkets hus?

Vill du, din förening eller ditt företag bli en del av Fröseke Folkets Hus? Att vara medlem i ett Folkets hus kallas att vara andelsägare.

Vi välkomnar alla som delar vår värdegrund om ett öppet demokratiskt hus att bli andelsägare. Genom att bli andelsägare stödjer man föreningen och man har rösträtt på årsmötet och kan därmed vara med och påverka Fröseke Folkets Hus verksamhet.

Varför andelsägare?

Genom att bli andelsägare kan du stödja och hjälpa till att utveckla Fröseke Folkets Hus så att vi kan fortsätta vara ett levande hus för alla. Att vara andelsägare kräver inget speciellt engagemang, men du har rätt att påverka. Är du andelsägare har du rösträtt på föreningsstämman.

Vad gör Fröseke Folkets Hus?

Under året har vi mycket verksamhet i huset: vi har en biograf där vi visar de senaste filmerna, vi har sociala event så som AfterMovie, vi har kulturarrangemang t ex teaterföreställningar, StandUp, musik, kurser, LAN-träffar m.m. Folkets Hus används också av företag i området när de behöver en mötes- eller konferenslokal och även till privata arrangemang så som bröllop, fester och andra aktiviteter. Vi har ett fullt utrustat stot kök, så även aktiviteter där matlagning ingår går bra att boka in. Uvaparkens populära ställplats drivs i Folkets Hus regi.

Varje år arrangerar vi, tillsammans med Fröseke Samhällsförening och Kronofors IF genom Fröseke Festallians, evenemang och aktiviteter som t. ex. allsång i Uvaparken, rockabillyfest,metartävling, bakluckeloppis, kaffekoppen träffpunkt, äggsexa, julmarknad, valborgsfirande, helikopterrundflygning m.m.

Som andelsägare kan du vara med och påverka verksamheten!

Vad kostar det att bli andelsägare?

En andel kostar 100 kronor vilket är en engångskostnad. Den som vill kan köpa flera andelar och på så sätt stötta föreningen ekonomiskt ännu mer, men dessa är inte kopplade till någon rösträtt.

Är du intresserad av att engagera dig och/eller vara med i vår styrelse? Kontakta oss!

Vi behöver bli fler som engagerar oss för Fröseke – vi gör det tillsammans!

Pris

Andelspris 100 kr

Hälsningar

Fröseke Byggnadsförening U.P.A. (ofta kallad Folkets Hus)

Kontakt

Ansök om att blil andelsägare

Antal andelar du önskar köpa (100 kr/andel)

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer