FOLKETS HUS

Fröseke Folkets Hus

Folkets Hus i Fröseke har en helt oslagbar utsikt där det är beläget precis invid Uvasjön, något du kan njuta av även inomhus genom de stora fönsterpartierna i samlingssalen.

Folkets hus och den omgivande folkets park ligger inbäddat i lummig grönska med skogen runt hörnet. Läget är även tilltalande genom att det inte är någon trafik eller några bofasta i direkt anslutning till byggnaden. Du blir inte blir störd av trafik eller grannar och du behöver inte oroa dig över att du stör andra.

Det moderna Folkets Hus är ljust och fräscht och uppdelat i ett kök, ett serveringsrum, en samlingssal, ett konferensrum och en välkomnande entré.

Lokalerna passar bra till allt i från dans, möten, konferenser, förenings- eller privata fester, biovisning, utställningar, föreläsningar, studiecirklar, schackturneringar, teater och andra events.

Vid Folkets Hus finns det även fyra laddplatser för elbilar. Laddstolparna är på 22 kWh.

Vi är medlemmar i Riksorganisationen Folkets Hus & Parker,  EN FOLKRÖRELSE med drygt 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker, biografer och liknande lokala arrangörer i hela landet – alla viktiga och uppskattade mötesplatser och kulturbärare. Mångfalden har alltid varit stor inom Folkets Hus och Parker. Här finns ett spektrum av anläggningar och verksamheter, med olika namn, innehåll och historia.

Läs mer om Riksorganisationen Fokets Hus & Parker.

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer