Fröske Biograf

Om Oss

Bio i Fröseke – en del av

 

Digital Film

Vår digitala bioutrustning ger dig en härlig bioupplevelse.

7.1 Surroundljud

Njut av en film med 7.1 surroundljud som ger en stark ljudupplevelse.

Sköna biofåtöljer

Luta dig tillbaka och se en film i en av våra sköna fåtöljer.

Snacks & Dricka

Popcorn, godis och läsk finns så klart att köpa!

Tillgänglig bio

Lokalen är anpassad för rullstol och salongen är utrustade med hörslinga.

Hyr Biografen

Vet du om att du kan hyra vår biograf till ett privat event?

Vår historia

Fröseke biograf hittar du i folkets hus på Skolgatan 23 i Fröseke. Här visas en blandning av de senaste filmerna, premiärer, klassiker, barnfilmer och dokumentärer. Vår digitala bioutrustning med 7.1 surroundljud ger dig en härlig bioupplevelse. Luta dig tillbaka i en skön biofåtölj med en strut nypoppade popcorn från vår popcornmaskin. I entrén kan du förutom popcorn även köpa godis och dryck.

I Fröseke har det bedrivits biografverksamhet i folkets hus sedan 1967. I det nya moderna folkets hus har vi visat bio sedan 2012, då den nya byggnaden stod klar.

2012 genomförde Film i Glasriket ett EU-projekt då 4 st digitala biografutrustningar köptes in, dessa delades av biograferna i Film i Glasriket. Fröseke folkets hus fick tillgång till en digital bioprojektor som vi delade med Alsterbro folkets hus.

2019 genomfördes ett bioprojekt för att köpa in en egen filmprojektor, en filmserver, en ny filmduk samt en uppgradering av ljudanläggningen till 7.1 surroundljud. Finansieringen till detta projekt var med hjälp av bidrag från Filminstitutet, Uppvidinge Kommun och Sparbanksstiftelsen samt med egna medel.

om oss

Fröseke biograf hittar du i Folkets hus på Skolgatan 23 i Fröseke. Här visas en blandning av de senaste filmerna, premiärer, klassiker, barnfilmer och dokumentärer. Den moderna digitala biografen har 7.1-ljud och sköna biofåtöljer.

Kommande Filmer

Se hela bioprogrammet!

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer