Föreläsning, Standup

KOMIK – ALLVAR – MOTIVATION – INSPIRATION

Tänkvärd humorföreläsning med Lars Classon.

Att kombinera humor med ett viktigt ämne som psykisk hälsa är en uppgift som Lars Classon brinner för. ”Kan det inte bara vara enkelt” vill både roa och skapa tankar hos sin publik.

Om Lars Classon:

Uppvuxen bakom scenen.
Som son till Krister Classon, i Stefan och Krister, har han tillbringat mer tid på turné än på förskola. Lars tog över stafettpinnen efter Krister för 10 år sedan och har sedan dess skrivit och regisserat flertalet föreställningar.

Vid sidan av det brottades Lars med psykisk ohälsa under många år. Hans arbete med sig själv landade till slut i att han började föreläsa, vilket han gjort under 6 års tid. Nu har han, filat och förbättrat och är redo att ge sig ut för att får Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humor är Lars viktigaste vapen.

I föreläsningen ”Kan det inte bara vara enkelt?” blandar han humor, allvar och glädje. Han får väldigt fint bemötande av publiken.

”Lars föreläsning var en perfekt mix av humor och Allvar, stämningen var på topp!”

”Tack för en tänkvärd kväll, Kanon bra.”

” Det var helt fantastiskt bra! Skrattade och grät om vartannat.”

Fika serveras i pausen.

Biljetter kostar 170 kr/person + fika 40 kr.
Max 100 pers.
Biljetter bokas på samh@frosekebygden.se eller tel 073-511 27 67

Välkomna önskar Fröseke Festallians

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer