I fredags visade vi den svenska filmen Tisdagsklubben för en fullsatt salong. Den romantiska komedin bjöd på många skratt!

I filmen fick vi följa Karin (Marie Richardson) vars tillvaro plötsligt vänds upp och ner när hon får reda på att hennes make Sten varit otrogen. Efter att ha varit gifta i 40 år och levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. På en matlagningskurs träffar hon kocken Henrik (Peter Stormare). Bland kryddor, fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker hon snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Efter filmen blev det AfterMovie med mat och trevligt umgänge. Filmens tema matchades med en buffé av snittar och smörrebröd i alla dess former!

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer