Glasriket bjuder in till filmkavalkad!
Filmprogrammet är klart och du är välkommen att besöka alla biografer och njuta av film på alla våra fina biografer.
Invigning av filmfestivalen hålls i Fröseke Folkets Hus den 22/10. Sedan visas filmer på biograferna i Norrhult, Fröseke, Alsterbro, Kosta, Åfors, Hovmantorp, Skruv och Torsås under festivalveckan 23/10 – 1/11.
Alla biografer följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och har goda förberedelser så att alla ska känna sig trygga att besöka oss. Vi vill att våra mötesplatser ska erbjuda kultur på ett tryggt sätt. Du som planerar att besöka biovisningarna och känner sjukdomssymtom, även milda, bör som alltid stanna hemma. Vi tar emot max 50 personer per visning. För din trygghet har vi alltid hygienartiklar och handsprit väl tillgängligt.
Hjärtligt välkomna!
Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer