A-Plast Gruppen och WIP Industries startar ett gemensamt produktionsbolag: A-WIP AB

Alexander Blad
A-Plast Gruppen

Rickard Olsson
WIP Industries

”Vi har bestämt oss för att köra igång ett gemensamt produktionsbolag, tanken är vi ska bygga upp en verksamhet med extremt hög automationsgrad. Alla delar av verksamheten kommer vara automatiserade. Från kundorder, tillverkning, lager och slutligen fakturering” säger Alexander Blad

”Tillsammans bygger vi ett starkt och konkurrenskraftigt team, vi med vår långa erfarenhet och kunskap inom plastproduktion. WIP har unika kunskaper när det gäller att bygga och utveckla högeffektiva produktioner. Vi tillhör båda en företagskultur som är vana vid att hantera snabba förändringar och en hög tillväxttakt, jag tror vi kommer matcha varandra perfekt” säger Blad

”I det här bolaget kommer vi främst fokusera på högvolymsproduktion. Det här kommer garanterat bli en spännande och rolig resa, vi ser goda möjligheter att kunna konkurrera med produktioner som man kanske vanligtvis förknippar med Asien idag” säger Rickard Olsson Vd för WIP Industries.

Produktionen kommer förläggas i Fröseke, Uppvidinge kommun. Där A-WIP AB har gått in och förvärvat en fastighet på 5000m2 (Lintex AB tidigare lokaler). Framåt våren sätter vi igång, initialt handlar det främst om att renovera upp lokaler och förhoppningsvis har vi lyckats teckna första kundavtalet redan innan sommaren avslutar Olsson.

 

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer