Intresseanmälan 2022

Försäljning är möjlig ute i parken eller inne i Folkets hus. Platserna för försäljning inomhus är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Till inneplatserna finns det bord men som utesäljare tar du med eget försäljningsbord eller dylikt. Vid försäljning ute, finns det tillgång till el utan extra kostnad. Kostnaden är 100 kr upp till 3 meter (max 6 meter per knalle).

Utställare 2022

Frösekebyggdens Samhällsförening anordnar Knallejul i Uvaparken i Fröske den 10 december. Vi erbjuder en julpyntad folkpark och Folkets Hus med vackert läge vid Uvasjön.

Information om evenemanget:

Marknaden är öppen mellan 11.00 – 17.00 lördagen den 10/12 och som knalle kan du börja packa upp och förbereda från kl. 09.00

Försäljning är möjlig ute i parken eller inne i Folkets hus. Platserna för försäljning inne är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Till inneplatserna finns det bord men som utesäljare tar du med eget försäljningsbord eller dylikt. Vid försäljning ute, finns det tillgång till el utan extra kostnad.

Kostnad

Kostnaden är 100 kr upp till 3 m med max 6 m per knalle.

Ert önskemål om försäljning inomhus eller utomhus bekräftas när vi fått in er anmälan.

Tombolavinster

Frösekebygdens Samhällsförening önskar att en produkt ur ert sortiment skänks till föreningen, för att ingå som vinst i vår tombola ute i parken. Denna lämnas vid ankomst och uppackning.

Marknadsföring

Samhällsföreningen kommer att marknadsföra julmarknaden Knallejul via olika sociala medier och där kommer också ert namn och/eller företag/företagslogga vara med. Om ni har en företagslogga maila gärna den till Birgitta, se nedan.

Kontakta oss:

Kontakta oss gärna om ni har några frågor.

Kontakuppgifter:

  • Kerstin Emdahl Nilsson tel. 073 0238133
  • Birgitta Ekroth tel. 073 5112767, e-mail: gittanjos51@gmail.com
  • Ewa Lindblad Nilsson tel. 072 5585353
  • Anna-Lena Arvidsson tel. 070 1755562

Varmt Välkomna till Knallejul i Fröseke!

Frösekebygdens Samhällsförening